Looking For Anything Specific?

Αφγανιστάν Ταλιμπάν - T9tjp7nn3g3qmm - Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Αφγανιστάν Ταλιμπάν - T9tjp7nn3g3qmm - Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.. Οι ταλιμπάν έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους σχεδόν όλο το αφγανιστάν, αφήνοντας στην κυβέρνηση λίγα μόνο πέρα από την πρωτεύουσα, καμπούλ, και τα άμεσα περίχωρά της. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Καθώς αποκτά όλο και μεγαλύτερη φήμη στη χώρα της, ο κίνδυνος για τη ζωής της αυξάνεται επίσης.

Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Καθώς αποκτά όλο και μεγαλύτερη φήμη στη χώρα της, ο κίνδυνος για τη ζωής της αυξάνεται επίσης. Είκοσι χρόνια μετά την αμερικανική επέμβαση στο αφγανιστάν —σε μια γρήγορη απάντηση στις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου και στην αλ κάιντα— οι ταλιμπάν επέστρεψαν, με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Οι ηνωμένες πολιτείες αποχωρούν από το αφγανιστάν με όρους ταπεινωτικής ήττας. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος.

1vkwtrvkctmajm
1vkwtrvkctmajm from www.naftemporiki.gr
Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Καθώς αποκτά όλο και μεγαλύτερη φήμη στη χώρα της, ο κίνδυνος για τη ζωής της αυξάνεται επίσης. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες.

Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Κατέλαβαν τρεις ακόμη επαρχιακές πρωτεύουσες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Εκείνη, όμως, λέει πως δεν φοβάται. Καθώς αποκτά όλο και μεγαλύτερη φήμη στη χώρα της, ο κίνδυνος για τη ζωής της αυξάνεται επίσης. Οι ταλιμπάν έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους σχεδόν όλο το αφγανιστάν, αφήνοντας στην κυβέρνηση λίγα μόνο πέρα από την πρωτεύουσα, καμπούλ, και τα άμεσα περίχωρά της. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Οι ηνωμένες πολιτείες αποχωρούν από το αφγανιστάν με όρους ταπεινωτικής ήττας.

Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40.

0prhliylwttwam
0prhliylwttwam from www.in.gr
Κατέλαβαν τρεις ακόμη επαρχιακές πρωτεύουσες. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία:

Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν. Οι ηνωμένες πολιτείες αποχωρούν από το αφγανιστάν με όρους ταπεινωτικής ήττας. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία:

Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Εκείνη, όμως, λέει πως δεν φοβάται. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της.

Afganistan Oi Talimpan Plhsiazoyn Thn Kampoyl H Ka8hmerinh
Afganistan Oi Talimpan Plhsiazoyn Thn Kampoyl H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Κατέλαβαν τρεις ακόμη επαρχιακές πρωτεύουσες. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Είκοσι χρόνια μετά την αμερικανική επέμβαση στο αφγανιστάν —σε μια γρήγορη απάντηση στις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου και στην αλ κάιντα— οι ταλιμπάν επέστρεψαν, με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι ταλιμπάν έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους σχεδόν όλο το αφγανιστάν, αφήνοντας στην κυβέρνηση λίγα μόνο πέρα από την πρωτεύουσα, καμπούλ, και τα άμεσα περίχωρά της. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Κατέλαβαν τρεις ακόμη επαρχιακές πρωτεύουσες. Καθώς αποκτά όλο και μεγαλύτερη φήμη στη χώρα της, ο κίνδυνος για τη ζωής της αυξάνεται επίσης.

Posting Komentar

0 Komentar